• Längtar :'D

    Hejsan på er!
    Har nyss kollat helgens startlistor, nummer och ryttar meddelande. Nu är det inte alls långt kvar till debuten, längtar fan i sinne, känner mig så jäkla peppad, hur det än kommer gå så är jag så jäkla nöjd över att jag har tagit mig hela vägen dit, tänk bara i framtiden hur det kommer går för oss två? :'D

    Hurran har tävlat LA hoppning och tränad MSV höjder och skulle startat 120 hoppning, alltså fattar ni vilken grym ponny jag har?! :'D hon kommer ta mig upp i klasserna så det bara hejjar om det! Och då kan vi allt nå vårat slutgiltiga mål, fytusan så jag längtar :'D

    Hoppas att ni taggar inför helgens tävling med mig och att ni följer med  i våran utveckling, för det ska iaf jag! ;)
    Här får ni två jättefina tävlings bilder på Hurran och hennes tidigare ägare som är helt underbar och världens bästa person som stöttar och tror på oss så mycket det går :'D♥


    Påväg hem (A)


    Någon som kan lista ut vad för klurigt som snart landar i min brevlåda? shit så svårt att gissa rätt omg :o



    MOTHAFUCKAAA

    Tjenaaa!!
    Idag så har jag ridit för Andrea på kvällskvisten, fifäään så bra de gick! Hurran blir verkligen döligt fin ihihih. Pratade också med Andrea om ditten och datten! Känns helt suveränt ♥ Andrea tyckte att vi är väldigt lika varandra och det var skitroligt att få höra :') Mer grejer skrives ej ut här.. ahaahha skojja orkar inte riktigt skriva för det finns inte alls så mycket vettigt att skriva om ridpass, bara typ. tog en galopp min hest va fin tjihoo hon ba galoppera osv osv hahahah ni fattar ;)

    Det jag vill skriva om idag är att jag och hurran kommer verkligen varandra närmre, idag så kliade sig tjoan på mig och jag höll om hennes huvud, gissa vem som höll det kvar? Jo murran! hahah låter så fel men klockrenaste smeknamnet i historien! Hur som helst, hon är så gullig, kliade, hade huvudet i min famn och typ buffrade iväg mig som fan ahahah xD det är kärlek enligt mig! Sedan när jag skulle hem så pusslickade hon mig så ja ba aaeew :*:* hihi!

    I gången så skulle jag kolla på sidan av hennes stjärt, lyfter upp svansen och sen så drar hon världens insug och då står man där och tänker "jahaa :$" hhaah hon är så cool! Tror inte det är många som skulle skriva på sin blogg om sånt här #random. Vet inte om ni tänkt på det men här får man se många backstage bilder som typ fail och fula, sällan det kommer upp en seriös och fin xD blyg är jag då inte av mig!

    Lägger upp en favorit från i fredags, min fina heest ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

     
     

    Bildeeer!!!

    Igår så fick jag dressyrbilderna från fredags, hoppas ni är duktiga på att kommentera nu! :D

    Förövrigt: Har lämnat tillbaka hacket som jag lånade av Thelma. Under tiden så har det gått svinigt bra att rida på det! Hurran brukar ofta smågapa när jag har bett i hennes mun, nu så har den varit stängd hela tiden! Vi ska ta hit en gubbe som ska raspa tänderna i munnen på henne då de är lite vassare. Så det känns skönt att få det bortgjort! Att införskaffa sig ett hackamore har jag haft i tankarna länge, nu när tänderna ska raspas lite så ser vi om hon gapar mindre. Eller så får jag prova lite andra bett och se vad som passar oss två :)






    OSKULDEN TAGEN

    Nu på söndag smäller det!
    Min första tävlingsdebut ever (om man bortser från klubbtävlingar) och dessutom våran första debut någonsin! Blir något spännande att se hur det här går, med tanke på att vi inte tränar för någon utom den enstaka gången för Tomas den 7e april. Så spännande! Det ska nog gå bra, Hurran kan ju det där ;)

    Startar LD i Västerbottenscupen och LC A:0, A:0



    Är faktiskt riktigt peppad, önska mig ett lycka till kanske? :'D



    Ponnypappan gör stallet!

    Igår kväll så for jag och min älskade linki <3 till stugan och spenderade hela lördagkvällen där och åkte hem mitt på dagen idag. 
    Min snälla vän Elsa tog in djuren åt mig (tack igen), och sedan skulle pappa släppa ut dom nu på morgonen


    Imorse så ringer pappa kring 9 och låtsas som att han har glömt att släppa ut dom, sedan säger han:
     - "Nej jag bara skojade, hästarna är redan ute och jag har också mockat åt dig!" 

    Hur snäll är inte han?
    Ibland så kommer han till stallet bara för att.. Köpt en påse morötter för att ge Hurran i enkom för att skämma bort henne. Har pussleken i hagen med henne. Sen så är han så otroligt snäll och hjälpsam, min pappaslav <3
    Dessutom älskar han Hurran och det gör mig så glad att han tycker det är så pass kul att jag har en häst!
    Han säger ofta hur stolt han är över mig och Hurran. När jag berättade att vi hade hoppat 120 så blev han så imponerad, det gör mig varm i hjärtat! :'D 

    Jag har helt klart världens bästa ponnypappa utan tvekan!
    (och snyggaste, för att inte glömma ;)

    Älskar dig min ponnypappa ♥



    Bildbomb

    I fredags så kom min kära vän Hannah hit och sovade hos mig till lördag. Det var verkligen längesen vi sågs!
    Under de dagarna så var vi hos Hurran, badade, hängde med Emanuel och såg en sjukt intressant dokumentär 2 på natten just när vi skulle sova! Hannah är verkligen en sjukt duktig fotograf och man kan inte annat än att älska hennes bilder. Så här får ni ett gäng från gårdagens hoppning! :)

    Hannah på http://teamha.blogg.se har tagit alla bilder, kan lova att hennes blogg är värd ett besök! 






















    Själva passet är jag endå nöjd med, fast vi inte riktigt fick till vägarna. Tyvärr så håller jag för mycket i henne vissa gånger och då så byter hon galopp just före hindret och hoppar då nästan i hinderstöden. Ibland så nuddar jag tån i, det är verkligen otäckt men det är ju jag som klantar till det så vem har jag att beskylla utom mig själv?
    Det var endå jättekul :D  

    Hinderhöjden var en piece of cake!  Vi slutade på 120 cm och sedan sänkte vi allt mer och mer.
    Det var verkligen så himla roligt att hoppa högt! :'D  ponnyskrutten kan allt! ♥


    120 cm ♥

    Idag hoppade jag och snurran 120 tillsammans, bästa ponny :'D♥





    Photoshooten

    Här kommer bilderna som Thelma tog på mig och Hurran för typ en vecka sedan, hehe...
    Tog lite längre tid än väntat men nu finns de här iaf ;)






















    Finns det önskemål på failbilder så har jag en hel del där också! 



    Badade lite i söndags med hurris


    Ut å skritta!

    Idag så var jag ut och skrittade med vildingen! Vi for in i bostads områdena och lunka på där. Damen får för sig ibland att stanna, och hon ska fan i mig inte fram! Hon är sjukt tjurig och just dag seg och lat, man ba yeeey.. Hade inga hjälpmedel med mig heller och jag kan ju inte sitta och skänkla hela dagen lång heller!

    Så när hon tog något steg fram så fick hon ju jättemycket beröm! Hoppade av och gick med henne sommar sjukt skönt och det tror jag att hon också gillade! Vi gick över en konstig bro 2 ggr, passerade 1000 brunnlock som var sjukt konstiga enligt Hurr! Sen så for vi hemåt och jag träffade på min gamla mentor som jag hade i lågstadiet, haha nostalgi! Riktigt kul att träffa henne faktiskt det var ju ett par par år sedan man hade henne i skolan ;)

    Vi fortsatte hemåt och sen så fick hon gå ut i hagen och knapra på sitt hö!

    Något som är så underbart fantastiskt är att man kan ha Hurran gående bredvid sig HELA TIDEN utan att måsta hålla i ett par tyglar, hon är verkligen lyhörd på öka, stanna och sakta in. Fine ponni ❤



    Nu ikväll så har jag firat älsklingen som fyller hela 18 bast tillsammans med Dennis, Tova, Simon och Linus själv då! Vi käkade på kungsgrillen och sen for vi iväg och bowla! Imorgon är det kalas hos linke och intag av poahästarna!

    Har ett par bilder från igår när Thelma fota mig och Hurr så de ska jag lägga ut imorgon! Nu jävlar ska jag sova puss godnatt alla go'ingar!


    Hjärtat ❤


    Idag

    Hej!
    Idag så har jag varit riktigt trött och hängig, tvingade endå mig själv till att rida efter skolan. Hurran var så duktig och fin, men tröttheten var ganska stor så det är nog först imorgon jag inser hur bra det egentligen gick. Ååh det suger :(
    Det är nog mest att det blev att lägga sig senare, sen ligger ju inflammationen fortfarande kvar i kroppen och där kommer den sitta till graven, om oturen är på fel sida..

    Men hur som helst så är jag endå jätteglad och ska sova snart! Längtar till sommaren som en galning med sol, bad, häst, vänner, moppe, sena kvällar i stugan, båt och ja mitt summerparadise väntar bara på mig, kan inte annat än längta 😍


    Spexfoto!

    Idag så hade jag och min klass spexfoto nu när vi går ut 9an, visst var vi fina? ;D




    Glad nyhet! :D

    Nu är det så att jag har det fetaste stödet av mina föräldrar och jag är så jävla lycklig över det. Dom ställer verkligen upp på allt! Jag fick mig min drömhäst, massa prylar till henne och de står och betalar allt det där. För de söttar mig i mitt intresse. Och det är jag så himla glad för! Det finns dom som har föräldrar som nekar barnen till att ens börja på ridskola, här har jag min egna häst (haha). Så det är jag glad för, att de inte käppar utan hjälper istället.

    Nu till hösten så ska jag mest troligt börja veckoträna, är så sjukt glad!!! :'D Vi får dock se vars det blir, antingen hos Erica Sjöström eller på SRK, men då jag inte har köpt något anläggningskort och halva året har gått så vet jag inte riktigt om det känns värt 1400 spänn. Men vi får helt enkelt se! Dessutom har vi ingen transport, meeen om saker och ting går som det går så kanske jag har mig en egen till hösten/vintern. SÅ jag har haft H i snaart 9 månader (känns mer som typ 4,5 år haha) och än sålänge har vi tränat för Tomas 2 ggr, har hunnit hoppa på kryckor, fått mig en bästa vän. Tiden går så sakta och det är bra haha!

    Så hela 2013 så blir det mest "lära känna varandra" mer och förstå varandras språk, ev. någon träning och kaaaanske någon tävling. Vi får se! Men man märker verkligen inte själv vilken utveckling man har gjort, känns som att vi inte kommit så långt även fast vi har det. Plus att jag "gör allting själv". Har haft en tränare typ 3 ggr, 2 ggr Tomas och en i dressyr för Andrea, sen hjälpte marie till nu i vintras. Så.. jag har inte gjort allting själv. Men mycket egengjort! När vi har 10 månader har jag tänkt skriva hur året har varit och det hoppas jag att ni vill läsa! :D

    Och snart måste jag fixa en fotograf så ni får nya bilder att titta på, det vill ni väl? :)