• Morgon!

  Hej!
  Imorse så hade jag sovmorgon till 10.00 och då bestämde jag mig för att kika förbi stallet.

  I "mitt" stall så behöver jag inte ta in/ut eller ge några givor. Och det är ju skönt för det mesta, men att ta in/ut ge givor hör ju till när man har egen häst! Men eftersom att jag "slipper" det så är det ju en grej som jag vill och saknar att göra!

  Så imorse när jag kom till stallet så stog hästarna inne, då ringde jag till Erik och frågade om han ville att jag gjorde det istället. Det var skitmysigt och det gjorde mig gott med lite hästanda på morgonen!

  Sen så for jag hem och nu är jag på skolan! :)


  1 år ❥

  Idag har jag haft min älskling i ett helt år, tänk vad tiden har gått fort. ♥

   
   
   
   
   
   

  OHLALA!

  Var inne på Cheval Ridsports hemsida för första gången på 1000 år. Hittade en riktigt cool och utstickande oufit!
  Tror ni att Hurran skulle passa i gult? ;) Vad säger ni?
   

  Första skoldagen!

  Hej!
  Idag var det den första "skoldagen". Och för mig som börjar gymnasiet i år så var det lite extra spännande!

  Jag kom in på samhälls på Anderstorpskolan och där är det tänkt att jag ska fortsätta tre år till. Samhälls låter verkligen som en trist linje, det kanske det är. Vem vet? Jag har varit där en dag och på så kort tid så kan jag inte riktigt avgöra. Men! Som tur är så kom jag in på specialidrotten! Med inriktning ridning, jippie!!!

  Det ska bli roligt att börja om på lektion, nu var det nästan ett år sedan jag slutade och jag har saknat det mängder!!! Ev. Så är det tänkt att jag ska börja rida en till gång i veckan på SRK, men det berättar jag mer om sen hihi.


  Hur är läget med mig annars?
  Ja det är väl okej, jag är somsagt väldigt trött, hela tiden. Jag tog en powernap nu efter skolan och nu känner jag mig något piggare. Ni som känner mig vet, jag är så trött, ingen ork eller energi. Det är riktigt jobbigt men mestadels trist. Hur kul är det att alltid vara trött och vara oklar i skallen? Det är som att man är full eller något, ni vet man hör folk som säger "FAN varför gjorde jag så?"
  Ja, så känner jag mig. Jag vet inte vad jag gör, jag är så oklar i huvudet och det snurrar 1000 olika tankar i huvudet. Jag vet inte ens vad jag tänker, hemskt. Före jag somnade nu så snurrade 1000000 tankar i skallen och det slutar inte för än jag sommar.. DET ÄR SÅ HEMSKT!

  Hur kul är det att vara hos hästen man älskar mest, men man vet inte ens om att man är där. Jag är iproncip död i skallen! Jag vet knappt vad jag gör och vad jag säger, jag är så trött och nere i botten så jag vet inte vad.. Det är så sorgligt och folk runt om mig vill alltid göra saker och ting med mig. Men jag orkar inte :'(


  I september ska vi till Umeå på återbesök för att kolla mitt knä. Då vill jag att dem tar prover på mig, är det inflammationen som gjort det här mot mig så blir jag knäckt, jag orkar verkligen inte mer... Och jag är så glad för alla som peppar mig och håller mig glad, tack nära och kära ♡


  Hej å hå, i början blå!

  Tjena mors!
  3 veckor sedan senaste inlägget gjordes. Det är lite väl lång tid tycker jag och förhoppningsvis alla trogna läsare!

  Hur är läget då?
  Jo, i sommar har det hänt mycket roliga grejer! Samtidigt någon tråkig sak, men det vill man ju helst glömma, visst? 😉
  Vi har haft det grymt bra här ute i stugan! De senaste veckorna har det bara varit sol och stekhett, me gusta <333

  Hurran har det förjävla bra på betet med sin man Opal och hennes ickeman Sorro ;) i nästan 4 veckor har de stått där och nu i helgen så åker dom hem. 😢 Tiden har gått alldeles för fort.. Men det har också varit kul! En massa tokiga och långa kravlösa uteritter har det blivit. Svettiga dressyrpass på lägdan och okontrollerbara terrängturer i skogen med hinder på oerhört låg höjd. Räser Hurran har räsrat i sinne! Hahaha...

  Förutom att "räsra" så har vi ju också varit iväg på ponnyläger på hemma klubben! :D det var två otroligt roliga och lärorika dagar! Ett dressyr och ett hoppass, Hurran va kanonbäst och de va mer än bara roligt :D

  Självklart har jag också fått en massa roliga bilder från denna sommar, men alldeles för många för att ladda upp via telefonen >.< hoppas att ni är sugna på att se dom! Kommer bl.a vara, bad, dressyr, ponnyläger, hopp, porträtt, klänningsbilder och självklart en hel drös med mobilbilder!

  Be prepared 😈
  Puss å hej, kram på dig!